Equip de professors 1819

Captura de pantalla 2014-02-25 a la(s) 13.26.28Ramon Rius, director

Professional reconegut en l’àmbit de la música i la pedagogia, amb gran experiència i reconeixement en el sector musical. Títol de professor de Música especialitat Flauta travessera, cursat als Conservatoris de Terrassa, Badalona i Perpinyà. Estudis de Cant i Direcció Coral amb Montserrat Pueyo i Manel Cabero respectivament. Ha estat cantant del Cor de Cambra del Palau de la Música i del Cor del Gran Teatre del Liceu. És diplomat en Magisteri, especialitat Ciències Humanes.

Actualment és membre de la Capella de Música de Montserrat amb la qual ha enregistrat diversos cd i participat en lesdarreres gires amb l’Escolania de Montserrat a Holanda, Hongría, Polònia, etc.. Participa amb el Cor Madrigal de Barcelona com a cantant i també com a solista ( Passió Segons Sant Joan de JS Bach).

En l’àmbit associatiu, ha estat fundador de l’ACEM i President d’EMIPAC, a més d’impulsor de nombroses associacions musicals com la FEJOC (creadora de la JONC), de la Federació d’Associacions de Pares d’Escoles de Música de Catalunya, membre de junta dels Cors Joves de Catalunya i membre de l’equip tècnic del SCIC. És professor de Flauta travessera a l’EMMSQV

 


Teresa Marçal
, cap d’estudis

Diplomada en Magisteri Especialitat Educació Musical i Llicenciada en Psicopedagogia, ha enfocat la seva constant recerca en els processos d’aprenentatge, la diversitat i la innovació educativa.

També és titulada en la tècnica Tomatis, basada en la reeducació de la capacitat de l’escolta.

Ha estat professora de Música de diferents escoles de Primària i Llars d’infants com l’Escola Pia de Terrassa i la Quitxalla i ha realitzat un projecte de seguiment individualitzat de l’alumnat amb el Departament de Pedagogia de l’ESMUC.

És professora del grup de Llenguatge Musical de Sensibilització 1 i dirigeix el grup coral Vibrem Cantant

Professors

Helena Ortuño, violí.

Titulada superior música a l’ESMUC

 

 

 

 

 

Captura de pantalla 2014-03-27 a la(s) 17.09.06Phillipe Colom, saxo i clarinet

Nascut a Clermont-Ferrand, obté el Grau Superior de Música al Conservatori de París i amb l’Orquestra de París viatge anys per tot el món. Membre d’incontables formacions jazzístiques les ha combinat sempre amb la passió per la pedagogia i per ensenyar.

juanbretrandJuan Bertrand, professor de Piano i pianista acompanyant al Vibrem cantant

Nascut a Barcelona. Estudia llenguatge musical i piano a l’Escola Marshall de Barcelona. Des del 2010 estudia cant clàssic amb professors com Oriol Rosés i Marta Mathéu. És llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona i actualment ha finalitzat els seus estudis de composició a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), amb el professor Albert Guinovart.

Judith Montserrat, professora de piano

Master de piano

Resultat d'imatges de judith montserrat

Clara Creus, professora de Llenguatge Musical i Flauta travessera

Titulada superior a l’ESMUC

Resultat d'imatges de clara creus

Alba Millàn, professora de Llenguatge Musical i Piano

Títol de Grau Professional de música Conservatori de Terrassa

Resultat d'imatges de alba millan

José Rubio, professor de guitarra i grup instrumental

Titulat superior de Guitarra Liceu

 

 

 

 

 

Benjamí Abad, professor de guitarra i grup instrumental

Títol superior de guitarra

 

 

 

 

 

 

Santi Colomer, Bateria i combo

Resultat d'imatges de santi colomer

Lisa Gambacciani, flauta travessera

Resultat d'imatges de lisa gambacciani

Núria Puigbò, viloncel i orquestra de corda

Títol superior de música

Núria Puigbò Vidal

Deixa un comentari