Equip de professors

Captura de pantalla 2014-02-25 a la(s) 13.26.28Ramon Rius, director

Professional reconegut en l’àmbit de la música i la pedagogia, amb gran experiència i reconeixement en el sector musical. Títol de professor de Música especialitat flauta travessera, cursat als Conservatoris de Terrassa, Badalona i Perpinyà. Estudis de Cant i Direcció Coral amb Montserrat Pueyo i Manel Cabero respectivament. Ha estat cantant del Cor de Cambra del Palau de la Música i del Cor del Gran Teatre del Liceu. És diplomat en Magisteri, especialitat Ciències Humanes.

Actualment és membre de la Capella de Música de Montserrat amb la qual ha enregistrat diversos cd i participat en lesdarreres gires amb l’Escolania de Montserrat a Holanda, Hungría, Polònia, etc.. Participa amb el Cor Madrigal de Barcelona com a cantant i també com a solista ( Passió Segons Sant Joan de JS Bach).

Ha estat fundador de l’ACEM i President d’EMIPAC, a més d’impulsor de nombroses associacions musicals com la FEJOC (creadora de la JONC), de la Federació d’Associacions de Pares d’Escoles de Música de Catalunya, membre de junta dels Cors Joves de Catalunya i membre de l’equip tècnic del SCIC.


Teresa Marçal
, cap d’estudis

Diplomada en Magisteri Especialitat Educació Musical i Llicenciada en Psicopedagogia, ha enfocat la seva constant recerca en els processos d’aprenentatge, la diversitat i la innovació educativa.

També és titulada en la tècnica Tomatis, basada en la reeducació de la capacitat de l’escolta.

Ha estat professora de Música de diferents escoles de Primària i Llars d’infants com l’Escola Pia de Terrassa i la Quitxalla i ha realitzat un projecte de seguiment individualitzat de l’alumnat amb el Departament de Pedagogia de l’ESMUC.

Professors

Nuno Mendes, violíCaptura de pantalla 2014-01-16 a la(s) 17.57.34

Musicòleg i especialista en Música Antiga, com a intèrpret participa de formacions tan prestigioses com Divino Sospiro, La Real Camara o l’Orquestra Barroca Catalana entre altres. És reclamat per nombrosos workshop i masterclasses.

Captura de pantalla 2014-03-27 a la(s) 17.09.06Phillipe Colom, saxo i clarinet

Nascut a Clermont-Ferrand, obté el Grau Superior de Música al Conservatori de París i amb l’Orquestra de París viatge anys per tot el món. Membre d’incontables formacions jazzístiques les ha combinat sempre amb la passió per la pedagogia i per ensenyar.

juanbretrandJuan Bertrand, Piano

Nascut a Barcelona. Estudia llenguatge musical i piano a l’Escola Marshall de Barcelona. Des del 2010 estudia cant clàssic amb professors com Oriol Rosés i Marta Mathéu. És llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona i actualment està finalitzant els seus estudis de composició a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), amb el professor Albert Guinovart. Ha format part de diverses formacions corals de Barcelona, com el Cor Jove del Palau de la Música de Barcelona o el Cor Madrigal. També realitza col·laboracions amb formacions professionals com la Xantria o el Cor de Cambra Francesc Valls de la Catedral de Barcelona. L’any 2013 participa en les òperes La Fille du Régiment (de Gaetano Donizetti) com a membre del cor i en The Turn of the Screw (de Benjamin Britten) en el rol de Peter Quint. També és membre del Cor de Cambra ARSinNOVA, amb el que ha obtingut el primer premi del 6è Festival Internacional Coral de Malgrat de Mar (2011), el primer premi en el XLII Certamen Coral de Ejea de los Caballeros (2012) i el primer premi en el XV Gran Premio Nacional de Canto Coral (2013). Actualment compagina la docència musical amb la seva activitat com a cantant en diverses formacions professionals i amb el quartet The Hanfris Quartet, on canta les veus de baríton i lead.

Col·labora com compositor en diversos projectes interdisciplinaris amb Mots de fusta.

Deixa un comentari