Informació sobre els ajuts econòmics a les famílies de l’EMMSQV (curs 2015-16)

Ja s’han fet públiques les bases de la convocatòria per a la concessió d’ajuts econòmics, de caràcter individual a les famílies, destinats a les quotes de l’Escola Municipal de Música per al curs 2015-2016.

Aquestes bases van ser aprovades per la Junta de Govern Local del dia 28 de juliol de 2015 i estableixen que el termini per demanar els ajuts en un primer termini comença a partir de l’1 de setembre fins el dia 20 del mateix mes. Els alumnes amb matriculació posterior al 20 de setembre podran presentar les seves sol·licituds del 2 al 20 de febrer del 2016. Les sol·licituds s’hauran de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Us adjuntem les bases que també trobareu a la cartellera de l’escola de música.

Deixa un comentari