Ja hem començat els conjunts instrumentals i les cambres!

Dins el marc de les activitats de l’Escola Municipal de Música de Sant Quirze del Vallès, ja hem engegat els conjunts instrumentals i les cambres pels nens i nenes a partir de Bàsic 2. Els nens i nenes que ho van voler, van poder apuntar-se als diferents conjunts instrumentals dirigits per Philippe Colom, professor de saxo i clarinet, Adrià Baiges, professor de guitarra, Nuno Mendes, professor de violí i viola, Ivan Loranzana, professor de violoncel i David Hernandez, professor de piano i llenguatge musical.

Aquests conjunts ja han començat a preparar amb moltes ganes el repertori que tocaran al concert de Nadal d’enguany.

Us en deixem algunes imatges!

Deixa un comentari

Newsletter Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this:
Aneu a la barra d'eines